Presedintele rus nu s-a ocupat niciodata de copiii lui si face glume pe care Ludmila nu le intelege.
Ludmila Putin s-a confesat despre viata sa de familie corespondentilor a trei publicatii ruse, intre care si Rossiiskaya Gazeta, dandu-le cateva detalii nostime despre sotul ei. In primul rand, Ludmila le-a spus reporterilor ca abia reuseste sa-l vada pe Vladimir, pentru ca munceste ingrozitor de mult. Este atat de ocupat cu treburile statului, incat a ajuns sa discute despre treburile politice si in putinele discutii pe care le au seara, in pijama, la un pahar de kefir. Ludmila a precizat ca, in afara de ea si Vladimir, nimeni din familia presedintelui nu mai bea kefir.

UMOR NEGRU

Prima doamna a Rusiei s-a plans ca nu se impaca nici cu simtul umorului cam ciudat al sotului ei. "Pentru mine, e greu sa inteleg umorul negru si ironia. Imi place umorul simplu si vesel, chiar daca, din pacate, nu pot spune ca in familia noastra exista numai acest tip de umor", a spus Ludmila cu subinteles.

VLADIMIR INCURAJEAZA CHIULUL

"Vladimir nu a avut niciodata un rol activ in educatia copiilor lui", mai dezvaluie Ludmila, care recunoaste ca nici ea, nici el nu si-au intrebat niciodata fiicele ce note au luat la scoala. Ba, mai mult, Vladimir le lasa sa chiuleasca, daca sunt prea obosite de atata invatat. Cele doua fiice ale cuplului prezidential studiaza mai mult acasa.

Ludmila este o mama foarte intelegatoare si a ales studiul particular pentru fetele sale, deoarece gaseste ca este obositor pentru copii sa se trezeasca dis-de-dimineata si sa suporte apoi stresul a zece ore de scoala zilnic. "Ca femeie casnica, mi-e mie greu sa trec de la una la alta intr-o zi, darmite copiilor care, la scoala, trebuie sa treaca de la un subiect la altul la fiecare 45 de minute", a explicat Ludmila.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.