Cu siguranta, pe timpul iernii, toti viseaza si la destinatii exotice, nu doar la statiuni de schi. Forbestraveler ne prezinta cele mai frumoase orase si insule din Emisfera Sudica, unde vara tine din decembrie pana in februarie.
  • Cartagena, Columbia

Columbia este privita tot mai mult ca o destinatie de vis, iar Cartagena este, cu siguranta, cel mai romantic oras al acestei tari. Aici va puteti plimba pe aleile pietruite in timp ce ascultati muzica specifica zonei, care seamana cu melodiile Shakirei, doar ca sunt imbogatite cu tonuri traditionale. Puteti opta apoi pentru unul dintre minunatele restaurante pentru a savura cele mai deliciose feluri de mancare, gatite cu fructe de mare.

  • Wanaka, Noua Zeelanda

Wanaka, situat in partea de sud a Noii Zeelande, in apropiere de Queenstown, ofera turistilor o atmosfera relaxanta, cu temperaturi moderate. La acestea se adauga peisajul muntos si nenumaratele posibilitati de a-ti petrece timpul in aer liber. The Whare Kea Lodge, situat pe teritoriul unor vechi ferme si cu vedere spre lac reprezinta esenta culturii acestor locuri.

  • Yap, Micronesia
Fanii scufundarilor subacvatice au de mult aceasta destinatie in lista preferintelor dar, insula exotica este la fel de atragatoare si pentru cei care isi doresc doar sa vina la plaja in timpul ce in tarile din Emisfera Nordica temperaturile nu le permit acest lucru. Traders’ Ridge Resort reprezinta singura cazare de lux de pe insula, si ofera scurte excursii catre insula apropiata Rumung, adevarate incursiuni in cultura si obiceiurile locuitorilor din zona.

Click aici pentru restul destinatiilor inedite.

Despre autor:

YourMoney

Citeste articolul integral in YourMoney

Sursa: YourMoney


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.