Ambasadorul Israelului in Suedia a fost tinta unui atac cu un pantof, in timp ce vorbea miercuri la Universitatea din Stockholm despre alegerile israeliene, relateaza NewsIn

"O organizatie de studenti l-a invitat pe ambasadorul Benny Dagan sa vorbeasca despre alegerile israeliene din 10 februarie. In cursul conferintei, unele persoane din audienta au aruncat spre el cu un pantof si cu alte obiecte", a spus un purtator de cuvant al institutiei, Maria Sandqvist.

Potrivit agentiei suedeze TT, unul dintre obiecte l-a lovit pe ambasador.
Politia a informat ca un barbat de 35 de ani si o femeie de 25 de ani au fost arestati in legatura cu aceasta agresiune.

Luni, un manifestant a aruncat cu un pantof spre premierul chinez Wen Jiabao, care sustinea un discurs la Universitatea Cambridge, dar nu l-a lovit. In decembrie, un jurnalist irakian a aruncat cu pantofii spre George W. Bush, la o conferinta de presa la Bagdad.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.