Mai multe organizatii americane care se opun imigratiei au lansat o campanie televizata pentru a cere sa nu se permita intrarea pe teritoriul american a 1,5 milioane de muncitori straini calificati, relateaza AFP.

"Anul trecut, 2,5 milioane de americani si-au pierdut slujbele. Totusi, in pofida milioanelor de someri, guvernul nostru continua sa permita intrarea a unui milion si jumatate de muncitori straini pentru a lua slujbele americanilor", a spus Coalition for the Future American Worker (CFAW) in aceasta campanie, potrivit NewsIn.

"Oare slujba dumneavoastra va fi urmatoarea?", intreaba CFAW in clipul publicitar lansat luni si care se adreseaza americanilor.

Asociatia se prezinta ca o "organizatie ce prezideaza grupuri din sectorul comertului, organizatii specializate in populatie-mediu si grupuri ce sustin o reforma a imigratiei" si are printre membrii sai Asociatia americana a inginerilor

Campania cere Casei Albe sa impiedice accesul pe piata de munca americana a muncitorilor straini care au vize H-1B, emise pentru specialisti sau muncitori calificati.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.