Unul dintre romanii acuzati de violarea unei tinere si de agresarea prietenului acesteia, in apropiere de Roma, saptamana trecuta, si-a recunoscut fapta si a declarat ca a ales victima la intamplare, relateaza cotidianul Il Messaggero

"Am violat fata aceea la intamplare, numai pentru ca masina sa avea portbagajul suficient de mare si puteam sa il inchidem inauntru pe logodnicul ei", a declarat unul dintre romanii arestati, citeaza NewsIn.

"Venisem pe jos, de pe strada Selciatella, pentru ca stiam ca in zona aceea vin cupluri; dupa putin timp s-a oprit prima masina, ne-am apropiat si i-am spart geamurile, am vrut sa o violam pe fata, dar am renuntat pentru ca masina era prea mica si nu puteam sa punem baiatul in portbagaj", a declarat agresorul. Cuplul atacat a depus plangere abia a doua zi, iar daca nu ar fi aflat intre timp despre viol, nu ar fi mers deloc la politie.

"I-am lasat sa plece, ne-am indepartat, ne-am ascuns in apropiere, undeva de unde nu puteam fi vazuti de pe drum, in schimb noi vedeam totul. Am asteptat putin , aproximativ un sfert de ora, pana cand a ajuns al doilea acuplu", a spus agresorul.

"Am asteptat sa se opreasca, dupa cateva minute am iesit din ascunzatoare, am inconjurat masina si am spart geamurile. I-am obligat sa iasa, ei au reactionat, dar i-am lovit cu pumnii. L-am legat pe el, i-am scos incaltamintea, dupa care am urcat in masina, fata era cu noi, tipa; am mutat masina intr-un luminis care nu se vedea din strada. Ne-am oprit si am coborat din masina, si am tarat fata cativa metri, dupa care fiecare a violat-o pe rand" , a adaugat el.

"Am fugit pe jos, dar am luat cheile de la masina si telefoanele victimelor, pentru a nu putea sa ceara ajutor. Am aflat ca politia ne cauta peste tot, am ramas ascunsi si intre timp ne-am organizat fuga", a incheiat romanul.

Politia italiana a arestat in noaptea de luni spre marti sase suspecti romani: patru dintre ei sunt acuzati pentru violenta sexuala si jaf cu circumstante agravante, iar ceilalti doi de complicitate, pentru ca nu au furnizat politiei informatii despre primii, pe care i-au gazduit dupa viol.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.