Statele Unite ancheteaza acuzatii potrivit carora seful sectiei CIA din Algeria ar fi violat cel putin doua musulmance, dupa ce le-a strecurat un drog in bautura, a declarat miercuri un purtator de cuvant al Departamentului de Stat

Potrivit unor informatii difuzate de ABC News, ofiterul CIA, convertit la islam, a fost trimis inapoi in Statele Unite, dupa ce doua femei au prezentat aceste acuzatii in septembrie, citeaza NewsIn.

"Statele Unite trateaza cu seriozitate orice acuzatii de comportament nepotrivit la adresa personalului american din strainatate", a declarat purtatorul de cuvant Robert Wood.

"Persoana respectiva s-a intors la Washington, iar guvernul american analizeaza chestiunea", a precizat acesta.

Potrivit ABC News, cele doua femei au spus ca violurile, comise separat, s-au desfasurat in locuinta de serviciu a ofiterului.

Autoritatile locale au descoperit mai mult de 12 inregistrari video care il prezentau pe ofiterul CIA in timp ce intretinea raporturi sexuale cu alte femei, ceea ce a determinat Departamentul Justitiei sa-si extinda investigatia si in Egipt, unde ofiterul fusese in post inainte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.