Barbatul care a deturnat marti un autocar in Bulgaria s-a predat, iar politistii nu au gasit explozibili in compartimentul de bagaje, a anuntat Ministerul de Interne, citat de AFP.

Potrivit NewsIn, un barbat in varsta de 33 de ani, inarmat cu un pistol, a luat ostatici cei 37 de pasageri dintr-un autocar care plecase din Sofia, cu destinatia Varna. Autorul a obligat soferul sa opreasca la o benzinarie din apropiere de orasul Loveci, la 125 de kilometri est de Sofia. El a cerut sa discute cu presa si cu politisti, a anuntat politia intr-un comunicat.

"Barbatul a amenintat soferul de autobuz cu o arma, la aproximativ o ora dupa ce autobuzul a plecat din Sofia, la 13.00 (ora locala si a Romaniei - n.red.). El sustine si ca a pus o bomba in compartimentul de bagaje", se arata in text.

Echipaje de politie si de pompieri se afla la benzinarie, iar mai multi psihologi discuta cu atacatorul. Acestia din urma au precizat ca barbatul le-a cerut sa fie adus un barbat pe care il acuza pentru un accident produs in luna august, in urma caruia concubina sa ar fi pierdut o sarcina.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.