Israelul intentioneaza sa puna capat ofensivei in Fasia Gaza, lansata la 27 decembrie 2008, pentru ca si-a atins obiectivele, iar anuntul ar putea fi facut sambata seara, a declarat sambata un oficial israelian citat de Newsin

Planul, "daca va fi aprobat de cabinet, consta intr-o suspendare a activitatilor militare". "Credem ca ne-am atins obiectivele", a declarat oficialul sub acoperirea anonimatului.

Cabinetul pentru securitate se va reuni la ora 19.30, ora Romaniei.
Premierul Olmert si ministrul apararii Ehud Barak vor sustine o conferinta de presa sambata seara, dupa reuniunea Cabinetului de securitate, a anuntat un inalt oficial guvernamental citat de AFP.
"Dupa reuniunea cabinetului de securitate, va fi o conferinta de presa sustinuta de Olmert si Barak", a declarat oficialul sub acoperirea anonimatului, adaugand ca ministrul de externe Tzipi Livni li s-ar putea alatura celor doi, daca revine la timp din Statele Unite.

Conferinta, care intervine in a 22-a zi a ofensivei lansate de Israel impotriva Hamas in Fasia Gaza, este prevazuta in jurul orei 22.00, ora Romaniei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.