Premierul rus Vladimir Putin se va intalni sambata, la Moscova, cu omologul sau ucrainean Iulia Timosenko, pentru a discuta despe criza gazului, a anuntat joi purtatorul de cuvant al guvernului rus, citat de agentiile ruse.

"Da, pot confirma", a declarat purtatorul de cuvant, Aleksandr Smirnov, intrebat despre aceasta intalnire, relateaza NewsIn.

"Premierul ucrainean Iulia Timosenko si omologul ei rus Vladimir Putin au avut o discutie telefonica la miezul noptii si au decis ca cele doua guverne sa discute la Moscova sambata", a anuntat miercuri seara biroul de presa al guvernului ucrainean, citat de Interfax, potrivit AFP.

Presedintele rus Dmitri Medvedev a propus deja miercuri un summit al tarilor consumatoare de gaz rusesc, precum si a celor prin care tranziteaza gazul, sambata, la Moscova.

Gazprom a pierdut 1,1 miliarde de dolari din cifra de afaceri de la 1 ianuarie, din cauza crizei cu Ucraina, a spus Medvedev miercuri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.