Kevin Spacey si Richard Dreyfuss vor juca la Londra intr-o piesa politica despre deterioarea libertatilor presei dupa atentatele de la 11 septembrie, premiera fiind programata pe 19 ianuarie, cu o zi inainte de instalarea oficiala la Casa Alba a lui Barack Obama

Piesa "Complicit", scrisa de Joe Sutton, va fi pusa in scena la teatrul Old Vic, in regia aceluiasi Spacey, anunta The Telegraph, citat de NewsIn.

"Administratia Bush Jr. a acuzat jurnalistii de spionaj. Argumentul lor a fost ca daca scrii o poveste legata de SUA, acest lucru avertizeaza dusmanul. Piesa incearca sa dovedeasca exact opusul, si anume ca administratia Bush a fost cea care a a facut abuz de putere. Actiunea piesei este plasata intr-o lume in care un om risca 20 de ani de inchisoare pe baza acuzatiilor de spionaj, deoarece un guvern decide ca nu vrea ca unele povesti sa fie scrise. Ei vor sa controleze mesajul", a explicat Spacey subiectul piesei, intr-un interviu acordat presei britanice.

Kevin Spacey este detinatorul a doua Oscaruri, in 1996, pentru "The Usual Suspects", si in 2000, pentru "American Beauty", iar partenerul sau din "Complicit", Richard Dreyfuss, are in palmares un premiu al Academiei Americane de Film, primit in 1978, pentru rolul din "The Goodbye Girl".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.