Pe 20 ianuarie 2009, Barack Obama va fi investit drept cel de-al 44-lea Presedinte al Statelor Unite ale Americii. Astfel, va deveni cea mai puternica persoana din lume, cel putin asa sustin cei de la BBC News care, cu aceasta ocazie, s-au gandit sa adune opinia copiilor si a tinerilor din toate colturile lumii, in legatura cu presedintia lui Obama

Asa s-a nascut OBAMARAMA..

Testul care ar trebui sa te aduca la BBC, cum? Daca sunteti profesor si ati dori ca elevii dumneavoastra sa participe, cereti-le sa raspunda la cele patru intrebari ale testului Obamarama si apoi trimiteti raspunsurile celor de la BBC:

Daca Barack Obama ti-ar vizita scoala si comunitatea, ce ai vrea ca el sa vada, sau pe cine ai dori sa intalneasca?

Ce i-ai darui lui Obama ca mai tarziu sa isi aminteasca de tine?

Care este primul lucru pe care Barack Obama ar trebui sa il faca, atunci cand va deveni Presedintele Statelor Unite ale Americii?

Ce crezi despre Barack Obama?

BBC va posta rapunsurile pe pagina de internet, cu cateva zile inaintea cermoniei de investire, alaturi de numele, varsta si scoala de provenienta a fiecarui copil, informatii pe care trebuie sa le trimiteti in e-mail impreuna cu raspunsurile copiilor.

Ai dat in mintea copiilor? Completeaza si tu testul, si cine stie, poate opinia ta va fi citita chiar de Obama in persoana..


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.