Compania Cadbury a transformat mai multe statii de autobuz din Marea Britanie in veritabile terenuri de joaca, unde calatorii, in timp ce asteapta autobuzul, pot prinde, virtual, oua cu frisca, a anuntat presa britanica.

Saatci & Saatchi, agentia care promoveaza imaginea Cadbury, a dispus instalarea unor panouri electronice pe care, printr-o simpla atingere, incepe jocul de prindere a cat mai multe oua Cadbury Creme Egg.

Panourile interactive, instalate in cadrul campaniei de promovare a produsului Cadbury Creme Egg, sunt la dispozitia locuitorilor din Londra, Birmingham, Glasgow, Manchester, Nottingham, Sheffield si York.

Cadbury plc, compania britanica infiintata acum mai bine de 150 de ani, este unul dintre cei mai importanti producatori de dulciuri din lume, cu un portofoliu care include numeroase marci de ciocolata, guma si bomboane. Compania are si cel mai mare sistem de distributie dintre toti producatorii mondiali de dulciuri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.