Doi barbati, un spaniol si un roman, au fost impuscati mortal duminica noapte in fata unei discoteci din centrul Madridului, informeaza presa spaniola.

"Presupusul autor al atacului, un spaniol in varsta de 36 de ani, a fost arestat la putin timp dupa comiterea faptelor. Acesta inca mai avea arma in mana si se pregatea sa intre intr-o masina", a declarat un purtator de cuvant al politiei locale.

Una dintre victime, un roman in varsta de 31 de ani, bodyguard la discoteca respectiva, a murit la spital, unde fusese transportat in stare grava.

Cealalta victima, un spaniol in varsta de 24 de ani, a murit pe loc, relateaza AFP, citat de NewsIn

Incidentul a avut loc pe strada Arenal, intr-un cartier din centrul Madridului, unde sunt multe discoteci.

Potrivit politiei, presupusul asasin avea numeroase antecedente judiciare, majoritatea pentru posesie de arme si explozibili, dar si pentru provocarea de leziuni corporale.

Politia nu a informat care a fost motivul atacului. Potrivit presei spaniole, probabil a fost vorba despre o reglare de conturi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.