Presedintele venezuelean Hugo Chavez a declarat ca fostul lider cubanez Fidel Castro cu siguranta nu va mai aparea vreodata in public, dar a asigurat ca acesta va continua sa traiasca "dincolo de existenta sa in plan fizic".

"Stim deja ca nu il vom mai vedea pe Fidel plimbandu-se seara pe strazi, semanand cu un razboinic in uniforma sa, atragand poporul. Va deveni o amintire", a spus Chavez.

Presedintele venezuelean l-a vizitat de multe ori pe Fidel Castro, in varsta de 82 de ani, in locul in care acesta se afla de la interventia chirurgicala suferita in iulie 2006, potrivit NewsIn. De atunci, Castro - care i-a transferat puterea fratelui sau Raul - nu a mai aparut in public.

Chavez si-a adus aminte de ultima data cand l-a vazut pe Fidel Castro in public, cu cateva zile inainte de spitalizarea liderului cubanez. "M-a insotit pana la scara avionului. Ne-am imbratisat. Cum sa fi stiut, Dumnezeule, ca era ultima data!", a exclamat Chavez.

"Insa Fidel va continua sa traiasca dincolo de existenta in plan fizic. Si stie ca trebuie sa continue sa traiasca. Inca avem nevoie de tine!", a incheiat liderul venezuelean.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.