Joe instalatorul, vedeta campaniei electorale republicane, devine Joe corespondetul de razboi, trimis special al site-ului conservator pjtv.com in Orientul Mijlociu, informeaza AFP.
Micul antreprenor din Ohio, al carui nume real este Samuel Joseph Wurzelbacher, a devenit celebru dupa ce a criticat planul fiscal al lui Barack Obama, devenind imediat simbolul omului de rand in campania lui John McCain, candidatul republican in cursa pentru Casa Alba.

Recrutat de site-ul conservator www.pjtv.com, Joe urma sa plece joi in Israel pentru a-si incepe noua cariera, a declarat Roger Simon, patronul si fondatorul Pajamas Media, compania care detine site-ul, potrivit NewsIn.

"Voi merge acolo si voi vedea ce spun, gandesc si simt ceilalti 'Joe', adica oamenii obisnuiti, ca mine", a explicat Wurzelbacher miercuri, la postul de televiziune WNWO din Ohio.

"Va fi insotit de o echipa de filmare si va hotari el insusi unde doreste sa mearga", a adaugat Simon, adaugand ca Joe ar putea merge in Cisiordania, la Betleem, "pentru a studia conditiile de viata ale crestinilor din regiunea", din sudul Israelului si cat se poate de aproape de Fasia Gaza.

"Joe, corespondentul de razboi", va petrece zece zile in Israel, potrivit postului WNWO. "Daca ai posibilitatea de a face ceva bun, chiar si numai pentru cateva minute, trebuie sa profiti de aceasta ocazie", a declarat Joe. "In calitate de crestin, cred ca sunt intr-adevar aparat de Dumnezeu. Ceea ce nu inseamna ca va opri tiruri de mortiere indreptate asupra mea, dar trebuie sa imi incerc norocul", a adaugat el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.