Pisica familiei Bush, pe nume India, dar mai cunoscuta drept Willie, a murit duminica la Casa Alba, la varsta de 18 ani, a anuntat luni, foarte oficial, biroul Primei Doamne.

"Presedintele, doamna Bush, Barbara si Jenna anunta cu mare tristete disparitia pisicii lor India, cunoscuta si ca Willie. De rasa americana cu par scurt, pisica a murit duminica, 4 ianuarie, la ea acasa, la Casa Alba", a informat purtatoarea de cuvant a Laurei Bush, Sally McDonough, potrivit NewsIn.

Aceasta rasa de pisici este cunoscuta pentru robustetea sa si este considerata ca urmasa a pisicilor aduse din Marea Britanie in America de primii colonisti.

Barbara Bush a numit-o India, dupa numele fostului jucator de baseball Ruben Sierra, alias El Indio, a reamintit McDonough.

Cand cele doua fete ale lui Bush au plecat de la Casa Alba pentru a-si continua studiile, India a ramas la resedinta prezidentiala. "India a fost, timp de aproape doua decenii, un membru iubit al familiei Bush si ne va lipsi", a spus McDonough.

Familia Bush mai are doi caini, scottish terriers - Barney si Miss Beazley. Ei au 8, respectiv 4 ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.