Caroline Kennedy, fiica fostului presedinte John F. Kennedy si candidata la functia de senator, a fost criticata de presa americana, dupa ce s-a balbait in timpul mai multor interviuri acordate in weekend.

"Caroline, (...) deloc o campioana a cuvintelor", titra marti cotidianul american New York Daily News, acesta fiind unul dintre cele mai blande atacuri la adresa sa, informeaza NewsIn.

Mass-media si blogurile politice au lansat o serie de critici dure la adresa ei, in urma unor interviuri acordate ziarelor si posturilor de televiziune din New York de aceasta scriitoare si avocata in varsta de 51 de ani.

Caroline Kennedy, care candideaza pentru fotoliul lui Hillary Clinton din Senat, reprezentand statul New York, a intrat in politica in ianuarie 2008, cand i s-a alaturat lui Barack Obama in campania prezidentiala.
Interviurile din weekend nu au convins presa, care a evidentiat o serie de ticuri verbale in interventiile sale.

"Un lucru ciudat este pe punctul de a se produce", scrie Daily News, facand referire la statutul de favorita a lui Kennedy pentru a-i urma lui Clinton, atunci cand aceasta va prelua oficial functia de secretar de stat. "Rotile masinii sunt pe punctul de a se strica", continua cotidianul.

Potrivit ziarului, Kennedy a spus "vezi" de peste 200 de ori in timpul unui interviu de o jumatate de ora acordat sambata Daily News. Pe de alta parte, intr-un interviu pentru New York Times din aceeasi zi, ea a repetat acest cuvant de 130 de ori.

Ticurile verbale si raspunsurile ezitante ale lui Caroline Kennedy au ridicat semne de intrebare privind lipsa ei de experienta.

"Sa fim ingaduitori si sa spunem ca nu pare sa fie sigura pe ea", a declarat analistul politic Bernard Goldberg pentru Fox News. "Pare o adolescenta care foloseste cuvantul 'vezi' de un milion de ori", a adaugat ea.

Inaintea acestor interviuri, unii ii reprosau lui Caroline Kennedy ca evita presa, comparand-o cu Sarah Palin, fosta candidata republicana la vicepresedintia Statelor Unite, care a fost tinuta departe de conferintele de presa de partidulsau, de teama ca isi va arata lipsa de experienta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.