Mama logodnicului fiicei fostei candidate la vicepresedintie Sarah Palin a fost arestata intr-un dosar legat de droguri, au anuntat surse din politie, citate de AFP.

Potrivit unei surse din politia statului Alaska, Sherry Johnston a fost retinuta joi, dupa o perchezitie la domiciliul sau din Wasilla. Ea este vizata de sase capete de acuzare si se afla in arest preventiv.
Niciun detaliu privind natura faptelor pentru care este suspectata Johnston nu a fost dat publicitatii, potrivit NewsIn.

In varsta de 42 de ani, ea este mama lui Levi Johnston, logodnicul lui Bristol Palin, fiica fostei candidate la vicepresedintie Sarah Palin. In 1 septembrie, familia Palin a dezvaluit ca fiica lor, in varsta de 17 ani, este insarcinata si ca intentioneaza sa se marite cu tatal copilului.

Fost primar al localitatii Wasilla si in prezent guvernatoare de Alaska, Palin a fost desemnata la sfarsitul lunii august candidata republicana la vicepresedintie de catre John McCain. Echipa lor a fost infranta in 4 noiembrie de democratii Barack Obama si John Biden.

Dezvaluirea sarcinii fiicei minore a lui Palin a provocat o adevarata efervescenta mediatica, in conditiile in care Partidul Republican pregatea Conventia de la St. Paul (Minnesota).

Foarte conservatoare, apropiata crestinilor fundamentalisti, Palin, mama a cinci copii, se opune vehement avortului. Religia crestina promoveaza abstinenta sexuala inainte de casatorie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.