Caroline Kennedy, singurul copil in viata al presedintelui american asasinat John F. Kennedy, va candida pentru locul de senator de New York, lasat vacant de Hillary Clinton, a anuntat luni guvernatorul acestui stat.

Caroline Kennedy, care l-a sustinut pe Barack Obama in timpul primarelor democrate in cursa impotriva lui Hillary Clinton, este candidata la locul de senator, ce va ramane vacant pentru ca Hillary va deveni secretar de stat, relateaza NewsIn.

"Mi-a spus ca este interesata de post", a declarat guvernatorul de New York, David Paterson, caruia ii revine responsabilitatea de a desemna inlocuitorul lui Clinton.

Zvonurile legate de o eventuala candidatura a lui Caroline Kennedy au provocat efervescenta la New York. Daca va deveni senatoare, ea va ocupa un loc ce i-a apartinuit unchiului sau, Robert Kennedy. Totusi, criticii o descriu ca o femeie cu un nume celebru si multe contacte la varful politicii, dar fara calificari reale.

Printre alte nume citate in vederea inlocuirii lui Clinton figureaza cel al procurorului general de New York, Andrew Cuomo.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.