Alexis Grigoropoulos, adolescentul a carui moarte, sambata, a declansat un val fara precedent de violente, a fost ucis de un glont care a ricosat, arata primele rezultate ale autopsiei, potrivit unor surse judiciare, potrivit NewsIn.

Potrivit primelor concluzii ale medicilor legisti si expertilor legisti mandatati de familie, glontul "este putin deformat, ceea ce demonstreaza ca a ricosat pe o suprafata dura" inainte de a lovi pieptul adolescentului in varsta de 15 ani, care a decedat pe loc.

Adolescentul, impreuna cu circa 30 de persoane, au aruncat sambata seara cu pietre si cu ale obiecte intr-un vehicul al politiei, care patrula in cartierul Exarchia, unde astfel de atacuri sunt frecvente, au declarat surse din politie.

Cei doi agenti care se aflau in masina au iesit, iar unul dintre ei a tras trei gloante in directia tinerilor, dintre care unul l-a lovit mortal pe tanar.

Politistul care a deschis focul a fost arestat si inculpat pentru omucidere, iar colegul sau pentru "complicitate".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.