Concertul Live Earth din India, programat pe 7 decembrie la Mumbai, a fost anulat ca urmare a atentatelor din capitala financiara a Indiei, care au facut peste 180 de victime, au anuntat organizatorii
In cadrul evenimentului ar fi urmat sa cante Roger Waters (legendarul basist din Pink Floyd), trupa Bon Jovi, liderul trupei Black Eyed Peas, Will.I.Am, si mai multi artisti din India. In plus, fostul vicepresedinte american Al Gore ar fi trebuit sa tina un discurs privind protectia mediului, banii stransi cu ocazia evenimentului urmand sa fie donati pentru dezvoltarea programelor energetice si educationale din India.

Concertul de la Mumbai era singurul din seria Live Earth programat in 2008.
Seria de evenimente Live Earth a fost initiata in iulie 2007 de Al Gore, impreuna cu producatorul Kevin Wall, castigator al unui premiu Emmy. Anul trecut, Live Earth a trecut prin Sydney, Tokio, Shanghai, Hamburg, Londra, Johannesburg, Rio de Janeiro si New York, toate evenimentele din 2007 fiind dedicate problemei incalzirii globale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.