78 de persoane au fost ucise miercuri seara si alte aproximativ 200 ranite intr-o serie de atacuri produse in principalul centru financiar al Indiei, Mumbai, iar politia continua sa lupte cu atacatorii.
Atacurile, ce par a fi coordonate, au fost lansate de barbati inarmati in mai multe locuri populare in randul strainilor, cum ar fi hotelurile sau cafenelele. Politia lupta inca cu barbatii dotati cu mitraliere si grenade. Intre cei ucisi se numara si seful brigazii antiteroriste din regiunea , relateaza CNN. Purtatorul de cuvant al politiei indiene, Satish Katsa, a declarat ca oameni inarmati au intrat in hotelurile si Oberoi, unde au luat ostatice mai multe persoane. Luptele continua in cele doua hoteluri, intre timp auzindu-se cel putin doua explozii la hotelul Taj. Atacurile au inceput in jurul orei 23:00, ora locala (19:00 ora Romaniei).


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.