Hotelurile de lux va rasfata cu centre de spa, room-service, restaurante speciale, camere mari, terase pe masura si tehnologie de ultim moment. Insa oamenii fac intotdeauna diferenta...

Multi dintre noi abia asteptam sa ne cazam si sa descoperim minunile hotelului si destinatiei alese si evitam sa apelam la poate una dintre cele mai utile si si valoroase minuni pe care ni le pune la dispozitie un hotel de lux: serviciile de CONCIERGE

Putini dintre noi sunt familiari cu conceptul de CONCIERGE. Si de obicei, cunoscatorii stiu ca un concierge este o persoana diferita de receptioner si ca acesta iti poate face recomandari legate de destinatiile de vizitat sau iti poate rezerva un bilet sau un loc la un restaurant.

Concierge-ul este platit ca sa fie legatura voastra in interiorul oricarui eveniment sau locatii. Conciergii profesionisti vad cu ochii lor ultimile show-uri, cele mai exclusiviste expozitii, cineaza la cele mai noi si sofisticate restaurante si se intalnesc cu cei mai interesanti oameni, totul pentru a va recomanda ce merita si ce nu merita vazut, facut sau incercat.


Despre autor:

Lazy

Citeste articolul integral in Lazy

Sursa: Lazy


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.