Laura Bush a marturisit vineri ca i-a dat asigurari lui Michelle Obama, viitoarea Prima Doamna a Statelor Unite, ca sediul presedintiei, Casa Alba, poate fi un camin adevarat pentru fiicele sale, relateaza NewsIn.

Sotii Obama au facut luni, timp de aproape doua ore, prima vizita de recunoastere a cladirii unde vor locui in urmatorii patru ani, dupa ce Barack isi va prelua functia, in 20 ianuarie.

"Discutia noastra a fost cea dintre doua mame care vorbesc despre casa lor, pentru ca bineinteles ca i-am aratat camerele care apartin acum fiicelor noastre si care vor fi, dupa mine, perfecte pentru fiicele sale, cand se vor muta"
la Casa Alba, a declarat sotia presedintelui in exercitiu, George W. Bush, intr-un interviu pentru CNN.

Sotii Obama au doua fiice de varste mici, Malia si Sasha, de zece, respectiv sapte ani. La randul lor, sotii Bush au doua fete gemene, Barbara si Jenna, in varsta de 26 de ani.

"Din cate stiu, pentru ca am locuit aici si am vizitat-o pe soacra mea (Barbara, sotia presedintelui Bush senior), aceasta casa poate fi un adevarat camin. Si stiu ca ei vor face in asa fel incat sa fie un camin pentru fiicele sale",
a continuat Laura Bush.

"I-am aratat (lui Michelle Obama) dulapurile, i-am aratat tot ceea ce poate interesa o femeie. Dar am incercat sa nu ii dau multe sfaturi. Stiu ca este constienta ca poate face din Casa Alba un camin", a dat asigurari actuala Prima Doamna.

Intrebata despre semnificatia pe care crede ca o are alegerea primului presedinte de culoare al Statelor Unite, Laura Bush a spus ca este un eveniment "important pentru istoria americana". "Si cred ca este un mesaj important despre propria noastra democratie, adresat restului lumii", a explicat ea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.