Informatii tot mai «colorate» despre Barack Obama, presedintele ales al Statelor Unite, incep sa iasa la iveala si sunt raspandite in presa sau pe bloguri. Una dintre chestiunile discutate cu intensitate pe bloguri este referitoare la tatal lui Barack Obama.
Este oare tatal natural chiar studentul kenyan care a cunoscut-o pe mama actualului presedinte ales in Hawaii? Sau este altcineva?

Sunt putine fotografii cu Barack Obama senior, tatal presedintelui ales al SUA, dar, putine cate sunt, toate scot in evidenta aceeasi “problema”: tatal si fiul nu prea seamana. Descoperirea fotografiilor nud in care apare o femeie care seamana izbitor cu mama lui Barack Obama, Ann Dunham, i-a facut pe multi internauti sa analizeze cu atentie decorul in care au fost realizate pozele. Concluzia “forumis-tilor” a fost ca fotografiile au fost realizate in Chicago la inceputul anilor ’60.

Ziarist, poet, militant de culoare

In cartea sa autobiografica “Vise de la tatal meu”, Barack Obama se refera la un moment dat la un anume Frank. Dupa cercetari amanuntite, ziaristii americani au ajuns la concluzia ca acel Frank este poetul de culoare Frank Marshall Davis, un simpatizant comunist din Chicago, care a trait in statul Hawaii din anul 1948 pana la sfarsitul vietii, in 1987, acolo intalnind-o si pe tanara Ann Dunham. Davis a fost, in opinia multor analisti politici, omul care l-a influentat cel mai mult pe Barack Obama. Davis s-a mutat in Honolulu cu cea de a doua sotie, Helen Canfield, care era alba, la sugestia unui prieten, actorul Paul Robertson, pentru ca in acel stat ar fi existat o toleranta mai mare a opiniei publice fata de cuplurile bi-rasiale decat pe “continent”. In Honolulu, Davis, care era un mare consumator de alcool si iubitor de jazz, l-a cunoscut, in anii ’60, pe Stanley Dunham, bunicul lui Obama. Cei doi obisnuiau sa joace scrabble si sa bea impreuna. Asa ar fi cunoscut-o si pe fiica lui Dunham.

Pasiunea pentru scris si politica

Aici intervin “conspirationistii” care sustin ca actualul presedinte ales ar fi rodul iubirii dintre Ann si Frank, iar casatoria lui Ann cu kenyanul Obama a fost doar de convenienta, tanara fiind deja gravida. De ce Ann s-a casatorit cu un student kenyan? Pentru ca stia ca va avea un copil de culoare, iar Obama senior a acceptat aceasta intelegere. Faptul ca tatal natural era un poet talentat, avea idei de stanga (chiar comuniste) si avea relatii in cercurile politice din Chicago i-a determinat pe multi sa sustina ca Barack Obama este fiul lui Frank Marshall Davis. Ann Dunham s-a casatorit a doua oara cu un om de afaceri indonezian si a plecat in Asia, dar l-a lasat pe micul Obama acasa in Honolulu. Ann stia ca tatal natural al lui Barack este acolo si va avea grija de copil. Interesant este ca Obama senior l-a intalnit o singura data pe Obama junior. Prietenii familiei Dunham isi mai amintesc ca Stanley Dunham il lua mereu pe micul Obama in vizitele la Frank Davis Marshall. De ce? Pentru ca era tatal sau. Intr-un din scrierile sale fantastice, Davis isi imagineaza o partida de sex in trei cu sotia sa si o tanara minora de 14 ani, pe care o chema.. Ann! Ar putea fi tanara Ann din scrierile lui David chiar Ann Dunham, dar care nu avea 14 ani, ci 17?


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.