Barack Obama a obtinut deja doua mici victorii, pe Costa de Est. Intre ele si Dixville, o localitate din statul New Hampshire, cu 21 de votanti. Barack Obama a obtinut aici 15 voturi, fata de doar 6 primite de John McCain.
Candidatul democrat a obtinut cele mai multe voturi si in alta localitate, Hart's Location, unde a fost votat de 17 dintre cei 27 de alegatori.

Milioane de americani au votat deja si alte zeci de milioane sunt asteptate sa il aleaga pe cel care ii va conduce in urmatorii patru ani. Cu exceptie unui singur stat, toate sectiile de votare de pe continentul care se intinde pe patru fuse orare, au fost deschise.

Candidatul democratilor, Barack Obama, a votat deja. Secundul sau Joe Biden si-a exprimat optiunea la scurt timp dupa. La aceasta ora voteaza si cel de-al doilea candidat la Casa Alba, John McCain, si Sarah Palin.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.