Cinci persoane fara adapost au fost ucise prin impuscare, duminica, in Los Angeles, cadavrele lor fiind gasite de-a curmezisul pe doua autostrazi la nord de Long Beach.
Politia a intervenit imediat dupa ce a primit un telefon anonim. "Este vorba despre doua femei si trei barbati. Par sa fi fost impuscate. Avem ceva informatii, incercam sa facem legaturile", au precizat anchetatorii americani, care au adaugat ca in ultimile luni, in aceasta regiune, mai multi oameni ai strazii au fost victimele violentelor. In zona Los Angeles-ului traiesc circa 73.000 de pesoane fara adapost. In septembrie, o persoana fara adapost a ars de vie in plina strada, dupa ce a fost stropita cu benzina si i s-a dat foc. In iulie 2007, trei adolescenti au fost arestati, fiind suspectati ca au comis mai multe agresiuni de acest tip, pe care le-au filmat si le-au postat pe Internet.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.