Doi romi si-au pierdut viata intr-un atac cu arme de foc si cocteiluri Molotov, vizand doua locuinte din Nagycscs, sat din nord-estul Ungariei, a anuntat un purtator de cuvant al politiei locale, citat de NewsIn

"Un barbat in varsta de 43 de ani si o femeie in varsta de 49 au murit pe loc, dupa ce persoane necunoascute au aruncat cocteiluri Molotov in doua case din Nagycsécs", localitate situata la aproximativ 170 de kilometri nord-est de Budapesta, a declarat Tamas Dobi, purtator de cuvant al politiei.

Dupa ce au luat foc, agresorii au deschis focul asupra caselor, a adaugat el.
"Focurile de arma au lovit victimele in cap, prin storurile inchise. Inca un barbat a fost ranit usor si a fost internat", a precizat politistul.

Atacul s-ar fi putut solda cu mai multe victime, pentru ca in a doua casa vizata locuia o familie cu doi copii. Dar cocteilul Molotov aruncat nu a luat foc.

Politia a anuntat ca a lansat o ancheta, in care sunt implicate "efective importante".
Satul Nagycsécs are 916 locuitori si este cunoscuta ca o localitate linistita, unde au fost comise numa 35 de delicte anul trecut.

Autoritatile ungare au oferit un milion de forinti (4.000 de euro) recompensca pentru informatii despre agresori.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.