Seful diplomatiei israeliene, Sylvan Shalom, a decis sa-l recheme pe ambasadorul tarii sale la Washington, Danny Ayalon, inainte de luna august, cand acesta ar fi ajuns la final de mandat. Decizia a survenit ca urmare a unei anchete administrative intreprinse de Ministerul de Externe israelian cu privire la comportamentul ambasadorului si al sotiei sale.

Cei doi oameni politici sunt despartiti de un conflict mai vechi. Anterior, ambasadorul israelian a adresat o plangere oficiala in legatura cu comportamentul ministrului israelian si al sotiei acestuia, Judith. Danny Ayalon l-a acuzat pe Shalom ca si-a concediat secretara in urma presiunilor sotiei, care ii reprosa ca nu i-a organizat o intalnire cu cantareata Madonna. Biroul lui Shalom a calificat drept ridicola aceasta acuzatie, afirmand ca Ayalon incearca sa deturneze atentia de la o ancheta administrativa asupra comportamentului sotiei sale in interiorul ambasadei.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.