Doi martori in procesul in care Romulus Mailat este judecat in Italia au fost audiati ieri la Curtea de Apel Alba Iulia, prin sistem videoconferinta, de catre magistratii italieni, transmite NewsIn.

Magistratii italieni au audiat doi vecini din Avrig ai lui Romulus Mailat, la cererea expresa a Curtii cu Jurii din Roma, cei doi fiind asistati de un interpret de limba italiana. Cei doi martori au fost adusi sub escorta de la Avrig, fiind singurii care s-au prezentat la audieri, desi instanta italiana solicitase audierea a cinci persoane.

Audirea prin videoconferinta este o premiera pentru instanta din Alba Iulia. Purtatorul de cuvant al Curtii de Apel Alba Iulia, Cosmin Muntean, a declarat ca procedura s-a derulat cu respectarea legislatiei in vigoare.

Procesul romanului Nicolae Romulus Mailat acuzat ca la 30 octombrie 2007, a ucis-o pe italianca Giovanna Reggiani, in apropiere de Roma, a inceput in luna septembrie, in Italia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.