Implicati in diferite afaceri, politicienii lumii reusesc sa castige sume impresionante si nici chiar Arnold Schwarzenegger, cu averea lui de sute de milioane de dolari nu a reusit sa se claseze printre primii 10 cei mai bogati politicieni din lume, dupa cum ne infrmeaza timesbusiness.com.

  • Suleiman Kerimov: 13 miliarde euro

Senatorul rus al Republicii Dagestan si-a castigat averea imensa fiind stakeholder la Gazprom, compania exportatoare de gaz a Rusiei si la Sberbank, cea mai mare banca din Europa de Est.

Suleiman Kerimov, in varsta de 42 de ani, a fost in centrul atentiei in 2006, cand s-a accidentat grav din cauza faptului ca a pierdut controlul Ferrari-ului sau, pe Promenade des Anglais in Nice.

  • Michael Bloomberg: 8,5 miliarde euro

Primarul independent al New-York-ului, in varsta de 66 de ani, si-a castigat miliardele vanzand sisteme…..iar apoi, in urma serviciilor oferite de agentia de presa Bloomberg, fondata in 1981 dupa ce este concediat de la banca de investitii Salomon Brothers si primeste o compensatie de 10 milioane de dolari.

Michael Bloomberg a donat mai mult de 1 miliard de euro cauzelor caritabile si castiga 1 dolar pe an pentru activitatea pe care o desfasoara ca primar al New-York-ului.

Restul topului il gasiti aici.


Despre autor:

YourMoney

Citeste articolul integral in YourMoney

Sursa: YourMoney


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.