Doi romani, autori ai unui omor petrecut in Spania, au fost prinsi si arestati pentru ca unul dintre ei a lasat eticheta de identificare a unui prieten, eliberata de autoritatile unui aeroport, in valiza in care au impachetat cadavrul victimei, informeaza NewsIn.

Potrivit Inspectoratului General al Politiei Romane, cei doi romani, un galatean de 22 de ani si un botosenean in varsta de 21 de ani, au fost arestati de autoritatile spaniole zilele trecute si sunt acuzati de omor deosebit de grav.

Cadavrul, apartinand unui barbat, a fost gasit in prima saptamana a lunii septembrie, intr-o valiza de tip troler aruncata pe marginea autostrazii CV-653, intr-o zona cu vegetatie abundenta situata langa localitatea Font de la Figuera, provincia Valencia.

Cadavrul barbatului prezenta plagi prin impuscare la nivelul pieptului, insa politistii spanioli nu au reusit pana la aceasta data sa stabileasca identitatea acestuia. In schimb, au reusit imediat sa identifice unul dintre cei doi autori ai omorului, dupa ce au gasit intr-un buzunar al valizei o eticheta de aeroport in care erau mentionate numele si adresa unui galatean, date pe care le-au comunicat si ofiterilor romani.

Proprietarul valizei a spus cui a imprumutat-o, astfel ca identificarea unuia dintre autorii omorului a fost facuta imediat. In scurt timp a fost identificat si complicele acestuia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.