Un grup de rau-facatori inarmati a omorat sase tineri la o petrecere privata, in orasul Ciudad Juarez din Mexic, localitate unde astfel de evenimente fac parte din cursul obisnuit al vietii, informeaza CNN.

Atacul a avut loc in timpul unei petreceri private, iar motivul pare sa fie o reglare de conturi intre bande rivale de traficanti de droguri. Nimic neobisnuit in Ciudad Juarez, unde cel putin 1000 de oameni au murit anul acesta in atacuri similare. Conform procurorilor, majoritatea acestor crime au legatura cu traficul de droguri si reglarile de conturi dintre traficanti.

Un alt incident s-a produs sambata, intr-un alt oras de granita Mexicului cu SUA,Tijuana. Politia federala a anuntat ca a arestat sapte membri reputati ai unei retele de traficanti de droguri, printre care si un ofiter de politie. Traficantii s-au baricadat intr-o casa si au deschis focul asupra politistilor. Ziarele locale relatau o adevarata scena de film. Pentru capturarea rau-facatorilor au fost mobilizati 4000 de politisti inarmati si dotati cu scuturi, s-au tras 21 de focuri de arma si s-au folosit gazele lacrimogene.

Autoritatile din orasul Tijuana au raportat de asemenea vineri, faptul ca in ultima luna, 91 de personae au fost omorate in timpul atacurilor dintre diverse bande rivale de traficanti de droguri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.