IN TIMP CE PRINTUL CHARLES SE AFLA IN VIZITA IN ROMANIA, SERGENTUL HEWITT II FACEA DECLARATII PASIONALE ACTUALEI NEVESTE

Fostul iubit al printesei Diana, sergentul James Hewitt, a marturisit ca se simte extrem de atras de Camilla, actuala nevasta a printului Charles al Marii Britanii.

Intr-un interviu acordat cotidianului britanic Daily Mirror, Hewitt a recunoscut ca o gaseste foarte atragatoare pe actuala consoarta a mostenitorului tronului britanic - a relatat ziarul argentinian Clarin. Reamintim ca timp de trei zile printul Charles s-a aflat incognito in Romania, iar Camilla a ramas singura acasa.

CHARLES, SINGUR PRIN ROMANIA

"Cred ca simt o atractie aproape salbatica pentru ea. Camilla pare o aristocrata de la tara, si lucrul acesta poate fi extrem de seducator. Sigur ca da...", ar fi afirmat - potrivit cotidianului argentinian Clarin - Hewitt, in varsta de 47 de ani, despre ducesa de Cornwalles - care este cu zece ani mai in varsta decat el. "Situatia actuala a Camillei o face pe aceasta deosebit de atractiva si creeaza pericol...", a mai spus ex-amantul printesei Diana, prima sotie a printului Charles. De altfel, Hewitt a mers cu declaratiile lui pana intr-acolo, incat a afirmat ca daca Diana ar trai le-ar fi urat toate cele bune fostului ei sot si amantei lui de-o viata...

CHARLES PICTA FARFURII LA HOREZU

In cea de-a doua zi a vizitei sale in Romania, printul mostenitor al Marii Britanii a intrat intr-un atelier de olarit din Horezu, unde s-a oferit chiar sa ajute mesterii, transmite pagina electronica a revistei Hello! "A pictat o farfurie facuta de noi si a ascultat foarte atent cand i-am explicat ce trebuie sa faca. Vreau sa pastrez aceasta farfurie - este desenata cu motive traditionale romanesti si nu vad in fiecare zi un print lucrand in atelierul meu", a declarat proprietara atelierului, Mihaela Plesoia. Printul Charles se afla intr-o scurta vizita privata in Romania. In aceste zile, Charles, care doarme la Manastirea Horezu, a vizitat manastirea de la Curtea de Arges si doreste sa faca o excursie in masivul Buila-Vanturarita. Potrivit editiei electronice a cotidianului The Scotsman, un canal de televiziune austriac a difuzat imagini cu printul sosind la Horezu, imbracat lejer si parand relaxat.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.