Presedintele iranian ultraconservator Mahmoud Ahmadinejad a spus ca grava criza a pietelor financiare occidentale este provocata de absenta credintei in Dumnezeu, relateaza AFP, potrivit NewsIn.

"Economia lor se prabuseste. Motivul esecului lor este faptul ca au uitat de Dumnezeu si de mila", a declarat Ahmadinejad intr-un discurs tinut la Bojnourd, in nord-estul Iranului.

Ahmadinejad a adaugat ca actuala criza financiara este semnul sfarsitului dominatiei "valorilor internationale" asupra lumii.

"Sunt semnele adeveririi promisiunii lui Dumnezeu, ca tiranii si coruptii vor fi inlocuiti de cei milostivi si credinciosi", a adaugat acesta.

"Cu voia lui Dumnezeu, dreptatea mondiala va fi restaurata multumita rezistentei poporului iranian, care se afla in fruntea miscarii de rezistenta conduse de imamul Mehdi", a adaugat Ahmadinejad.

Ahmadinejad face in mod regulat referiri la imamul Mehdi care, potrivit credintei musulmanilor siiti, a disparut si urmeaza sa revina pe pamant pentru a salva lumea si pentru a instaura dreptatea si pacea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.