O femeie de 90 de ani, care, disperata fiind ca urma sa-i fie pus sechestru pe locuinta, si-a tras un glont in piept, i-a emotionat pe responsabilii de la Fannie Mae, care i-au sters imprumutul, a informat luni compania, relateaza NewsIn.
Batrana este in spital, dar viata nu-i este in pericol, a spus Akron Beacon Journal.

"Am oprit procedura. Mai mult, suntem gata sa semnam actul de proprietate al casei in favoarea proprietarei sale", a confirmat Marilyn Kornfeld, purtator de cuvant al Fannie Mae.

Addie Polk, vaduva, statea in locuinta sa din Akron de aproape 30 de ani. Ea incheiase in 2004 un imprumut ipotecar pentru suma de 45.620 dolari, in timp ce cladirea fusese cumparata in 1970 pentru 10.000 de dolari si platita in intregime. Neputand plati datoria, ea a ignorat toate avertismentele si, cand politia a venit sa o scoata din casa, si-a tras un glont in piept.

Povestea a ajuns pina in Congresul american vineri, democratul de Cleveland, Denis Kucinich, vorbind despre acest caz in timpul dezbaterii pe tema planului de salvare a sistemului financiar.

Impreuna cu Michigan si Florida, Ohio este unul dintre statele grav afectate de confiscarile din domeniul imobiliar.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.