Treizeci si doua de persoane care se aflau la bordul unui avion China Airlines au fost ranite in urma unor turbulente inregistrate inainte de aterizarea pe aeroportul din Bangkok, a informat un oficial thailandez, potrivit NewsIn.

Avionul, care sosea de la Hong Kong, transporta 147 pasageri si 11 membri ai echipajului. "Am evacuat 32 de raniti spre trei spitale" din apropierea aeroportului Suvarnabhumi, a spus Seererat Prasutanont, presedinte al serviciilor aeroportuare.

Printre raniti figureaza 21 de pasageri si 11 membri ai echipajului, a precizat el. Oficialul a spus ca avionul a fost afectat "de turbulente cu 20 de minute inainte de aterizare".

Chaiwat Banthuamporn, directorul adjunct al unui spital unde au fost dusi 20 dintre raniti, a spus ca majoritatea victimelor sunt chinezi si toti sunt in afara oricarui pericol.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.