Redactorul-sef al unui site de stiri bulgar, Ognian Stefanov, a fost atacat si grav ranit de persoane necunoscute inarmate cu ciocane, luni seara, la Sofia, a anuntat marti Ministerul de Interne, potrivit NewsIn.

Stefanov, in varsta de 54 de ani, redactor-sef al site-ului www.frognews.bg, a fost batut de patru barbati imbracati in negru si care erau inarmati cu ciocane, in timp ce iesea impreuna cu sotia dintr-un restaurant.

Stefanov are rani multiple, in special la cap, iar medicii sunt rezervati in ceea ce priveste evolutia starii sale.

Jurnalistul a fost plasat pe respiratie artificiala si are ambele picioare si o vertebra rupte, a precizat directorul spitalului militar Stoian Tonev.

Stefanov era banuit ca este si spatele inca unui site, www.opasnite.net63.net ("periculosii" in bulgara), ceea ce nega. Site-ul publica acuzatii de coruptie implicand sferele inalte ale puterii si critici la adresa ofiterilor de politie si oamenilor de afaceri suspecti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.