Numeroase delicte grave, de la acte de vandalism si pana la furturi, s-au petrecut la Sandhurst, la Academia Militara unde printul Harry si-a inceput ieri armata.In ultimi doi ani si jumatate, la Academia Militara de la Sandhurst s-au raportat 50 de delicte, cele mai multe dintre ele ramanand nerezolvate. Acestea au vizat atat ofiteri, cat mai ales recruti, carora li s-au furat bani, carti de credit, haine, telefoane mobile si chiar corespondenta, scrie Daily Mirror.

S-au raporatat cazuri si mai grave, cum ar fi cinci atacuri cu acid asupra masinilor din parcarea campusului militar.Altadata, hotii au folosit duplicatul unei chei pentru a patrunde intr-un dormitor, de unde au furat un laptop. Pana si oficiul postal a fost spart, furandu-se mai multe scrisori si banii dintr-un sertar. Ofiterii au modificat si regulamentul intern, interzicandu-le recrutilor sa vina cu obiecte personale de valoare si obligandu-i sa se limiteze la strictul necesar.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.