Orasele medievale Sibiu si Sighisoara, dar si zona Transilvaniei si a Muntilor Carpati reprezinta escapade de vis, ideale in perioada de toamna, recomanda presa din Marea Britanie. Locatiile din tara noastra figureaza pe lista jurnalistilor de la Times alaturi de alte cateva superbe destinatii din Franta, Anglia, Italia si Polonia.

Muntii Carpati, domina imaginea mitica a Romaniei. "Tapetati" cu superbe paduri de fag, stejar, brazi si molizi, toamna se topesc parca in culori aurii si rosu-cafeniu. Turistii se pot bucura de numeroasele trasee si poteci pline de mister. Alaturi de prezenta animalelor salbatice, precum ursi, lupi si lincsi, padurile din Carpati reprezinta cadrul perfect pentru iubitorii faunei si florei salbatice.

Orasele Sighisoara si Sibiu, ce dateaza din secolul 13, sunt fascinante si merita a fi explorate, recomanda britanicii, mai ales cand sunt acoperite de frunzele tomnatice.

Jurnalistii publicatiei Times, informeaza, totodata, si asupra locurilor de cazare si preturilor practicate in zonele prezentate.

Times recomanda, pe langa plaiurile mioritice, si vizitarea Lacului Trasimeno din Umbria (Italia), Valea Lot din Franta, Northumberland-ul din Anglia, superba regiune viticola La Rioja din Spania si Muntii Tatras din Polonia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.