Desi italiencele se gindesc cel mai mult la sex, femeile din Suedia sint cele mai “grabite” sa ajunga in asternut.

Italiencele se gindesc la sex mai mult decit femeile din alte tari, arata un sondaj realizat de renumita revista "Esquire" pe un numar de 11.000 de femei cu o virsta medie de 22 de ani, din 15 tari. Intrebate daca ar prefera mai degraba o partida de sex decit niste imbratisari patimase, 83% din femeile din Italia s-au declarat gata sa zgiltiie patul si doar 17% au optat pentru manifestarile "pasnice" de afectiune.

In rindul americancelor, procentul celor care au optat pentru o partida de sex a fost de 63%, in timp ce 37% au spus ca ar prefera niste manifestari de tandrete.Tot americancele asteapta sa-si testeze partenerul in mai multe intilniri inainte de a trece in pat.Media numarului de cine romantice si plimbari necesar pentru a convinge o americanca sa se dezbrace este situata intre 5,5 in SUA si 4 in Suedia, australiencele si englezoaicele trec la fapte dupa 4,4 intilniri, olandezele dupa 4,7, nemtoaicele si israeliencele asteapta 5,3 iesiri, iar braziliencele, italiencele si spaniolele fac sex dupa 5,4 intilniri.

Pentru israelience, marimea conteaza.In ceea ce priveste dimensiunile penisului, americancele par femeile care se multumesc cu putin. Rugate sa evalueze, pe o scala de la 1 la 10, importanta acestui aspect, femeile din SUA au dat o nota de 6,2.Israeliencele, in schimb, s-au declarat cele mai impresionate de marimea penisului (7,4), urmate de italience (6,5) si de brazilience (6,3).
33% din americance au declarat ca obisnuiesc sa se masturbeze de citeva ori pe saptamina, in timp ce britanicele, israeliencele, braziliencele si indoneziencele o fac de mai multe ori.

Jucariile sexuale se afla in dormitoarele a 46% din americance, britanicele se afla pe locul doi (45%) si sint urmate de suedeze (43%), nemtoaice (38%) si australience (34%).Indoneziencele, cele mai cuminti. Suedezele par cele mai grabite sa ajunga in pat nu numai pentru ca asta li se intimpla dupa doar patru intilniri, ci si fiindca media virstei la care si-au pierdut virginitatea este de 16 ani.Aceeasi cifra e valabila insa si pentru fetele din SUA, Australia, Germania si Marea Britanie.

La mijlocul clasamentului se situeaza femeile din Spania, Italia, Filipine si Rusia, care au spus ca acest lucru s-a intimplat la 17 ani.Braziliencele, israeliencele si polonezele sint mai cuminti, media de virsta pentru renuntarea la virginitate fiind 18 ani.Campioanele rabdarii sint femeile din Indonezia, care asteapta pina la 21 de ani.La intrebarea "cu citi barbati ati facut sex pina acum?", femeile din Brazilia, Israel, Rusia au recunoscut ca au avut 10 sau mai multi parteneri, in timp ce americancele au declarat 9.

Indonezia se afla la baza clasamentului in acest domeniu, cu doar doi parteneri. 26% din femeile din SUA au declarat ca ar fi dispuse sa incerce o partida de sex in trei, pe locul doi, cu 24%, s-au clasat australiencele, iar pe locul trei, cu 23 de procente, israeliencele."Ce ochi frumosi ai!".In ceea ce priveste o experienta lesbiana, tinerele din Australia par cele mai curajoase, 43% din ele declarind ca au avut cel putin o astfel de aventura,Urmeaza britanicele, cu 42%, nemtoaicele, cu 41% si americancele, cu 39%.

Cea mai folosita fraza "de agatat" in Statele Unite e: "Nu cumva ne cunoastem de undeva?", iar in Brazilia "Esti delicioasa!". Cea mai raspindita replica de acest gen ramine insa, in toate tarile, "Ce ochi frumosi ai!". "Esquire" le-a mai chestionat pe femei si cu privire la sex appeal-ul lui Bush, invitindu-le sa-l claseze pe o scala de la 1 la 10. Desi este cel mai puternic om din lume, Bush nu a reusit sa obtina mai mult de 1,4 din partea tinerelor din Australia si Germania, 2,1 de la americance si un "record" de 2,2 de la femeile din Indonezia.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.