Sapte persoane au murit in SUA in urma trecerii uraganului, ceea ce ridica bilantul total al victimelor la peste 100 de persoane.
Aflati in plina campanie electorala, aspirantii la Biroul Oval s-au intrecut in a demonstra cat sunt de eficienti in gestionarea unei situatii de criza. Astfel, John McCain a pregatit pachete in Ohio pentru victimele uraganului. Mai mult, el si-a mobilizat sotia, pe Cindy McCain, care, impreuna cu actuala Prima Doamna, Laura Bush, a organizat strangeri de fonduri pentru ajutorarea celor afectati de trecerea lui Gustav.

Candidatul democrat Barack Obama a anulat un discurs electoral pe care urma sa-l tina la Detroit, in Michigan. In schimb, el a facut apel la donatii pentru victimele uraganului. Intr-o interventie la CNN, Obama le-a cerut locuitorilor din zonele afectate sa nu revina inca la casele lor pentru a permite autoritatilor sa intervina.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.