Un muncitor auto de 41 de ani a fost condamnat dupa ce a racolat minori cu varste de la 5 ani, pe care i-a fortat sa ia parte la petreceri cu tenta erotica intr-un club din Texas

Patrick Kelly avea la dispozitie o „gradinita” unde copiii erau invatati sa danseze provocator, iar pentru a performa mai usor in „spectacole”, erau indopati cu analgezice Vicodin, cunoscute printre adulti sub denumirea de „silly pills”.

Barbatul este acuzat si ca ar fi intretinut relatii sexuale cu minorii folositi in spectacole, patru dintre ei prezentand urme de abuz sexual.

Juriul a deliberat timp de doua ore inainte de a-l declara vinovat de implicare in activitate criminala organizata dar si de abuz sexual, sentinte ce l-ar putea trimite la inchisoare pe viata.

In ciuda verdictului, acuzatul nu s-a lasat intimidat, sustinand ca este nevinovat si, mai mult, ca nu a fost niciodata in clubul cu pricina.

Apararea se foloseste de faptul ca minorii nu isi amintesc nimic din cele intamplate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.