Cu ordin de la judecator, MIT-istii au dreptul sa expuna public vulnerabilitatile cipurilor cu care sunt prevazute pasapoartele biometrice.
Dupa ce li s-a interzis de catre autoritatile americane, cu tot cu proces, sa prezinte rezultatele unui studiu recent despre vulnerabilitatile pasapoartelor electronice si gaurile de securitate pe care le contin, despre care am scris si aici, cei trei studenti ai MIT au obtinut dreptul, ca si cum nu le-ar fi fost garantat deja de primul amendament al constitutiei americane, sa fac publica failabilitatea securitatii cardurilor. Cei trei se pregateau sa faca o prezentare in cadrul conferintei anuale dedicate securitatii, Defcon, moment in care s-au lovit de un ordin, emis de judecator, care le interzicea, sub pretextul unei legi din 1986, aparitia publica in cadrul conferintei.

Ca urmare a vestii bune, ei pregatit un pdf care poate fi accesat cu click aici. Perfect de pus pe Buzz, Digg, Reddit sau Delicious :).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.