Romania va trimite la Tbilisi ajutoare umanitare, si se va alatura UE si NATO in promovarea unei solutii negociate care sa aduca stabilitate in zona Caucazului de Sud, informeaza NewsIn
Decizia a fost luata in cadrul sedintei CSAT de marti, cand au fost analizate ultimele evolutii ale conflictului din Caucazul de Sud, in special situatia umanitara din zona, in acest context luandu-se hotararea ca Romania sa trimita ajutoare umanitare la Tbilisi, in special medicamente si produse sanitare, in urma solicitarii adresate de partea georgiana.

Romania se va alatura eforturilor Uniunii Europene si NATO, contribuind cu propria sa expertiza la promovarea solutiilor negociate care saa duca stabilitate in zona Caucazului de Sud, se mai arata in comunicatul remis NewsIn de Administratia Prezidentiala. Ina celasi timp, Romania reafirma necesitatea respectarii suveranitatii si integritatii teritoriale a statului georgian.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.