Conflictul din Caucaz a demonstrat clar ca premierul Vladimir Putin, si nu presedintele Dmitri Medvedev, este stapan la Moscova, apreciaza analistii

Premierul rus Vladimir Putin a dat tonul in ceea ce priveste actiunile Rusiei in Osetia de Sud, eclipsandu-l pe succesorul sau la Kremlin, Dmitri Medvedev.

Fost presedinte rus, actualul premier Vladimir Putin este inca "adevaratul stapan’’ al Rusiei, scrie ziarul italian "La Stampa". Lui Vladimir Putin ii telefoneaza mai intai Nicolas Sarkozy si Silvio Berlusconi. El este cel care, la Beijing, a vorbit cu presedintele SUA, George W.Bush, despre noul razboi din Caucaz.

Tot el, imbracat cu o jacheta alba sport, a coborat din avion la Vladikavkaz, cartierul general al trupelor ruse din zona conflictului, a convocat reuniuni si a fost urmarit pe strada de femei osetine disperate de situatia rudelor lor din Thinvali.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.