In urma unei ample operatiuni de investigatie, care a dus la 15 perchezitii in trei zone diferite din jurul orasului Bologna, au fost arestati cinci membri ai unei celule teroriste, iar un al saselea se afla sub urmarire

Misiunea lor pe teritoriul italian era de a recruta noi membri si de a expedia fonduri in diverse zone de conflict militar.

Toti arestatii sunt de origine maghrebiana si actionau preponderent in capitala provinciei Bologna. Patru sunt tunisieni, iar cel de-al cincilea este marocan.

Iata numele celor cinci straini pentru care procuratura din Bologna a emis ordine de arestare sub acuzatia de asociere in vederea savarsirii de actiuni teroriste: Ben Mohamed Jarraya Khalil (39 de ani, fost colonel mujahedin care a luptat in Bosnia in anii '90), Mohamed Chabchoud (43 de ani, expert informatic), Hecmi Msaadi (31 de ani), Chedli Ben Bergaoui (34 de ani), Mourad Mazi (33 de ani).


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.