Doi baieti care seamana cu premierul rus Vladimir Putin si cu presedintele Dmitri Medvedev, Vova si Dima, care se joaca impreuna, au devenit eroii unei carti de colorat pentru copii, prezentata joi la Moscova, relateaza AFP.

Editorii Maksim Perlin si Vladimir Tabak au prezentat cartea inaintea aniversarii lui Vladimir Putin, care va implini vineri 59 de ani, dupa ce a anuntat la sfarsitul lui septembrie ca intentioneaza sa revina la Kremlin in 2012.

Cartea de colorat de 14 pagini, cu scene din viata celor doi baieti, a aparut in 25.000 de exemplare si costa 150 de ruble (4,6 dolari), potrivit autorilor, scrie MEDIAFAX.

"Cartea de colorat despre Vova si Dima (diminutive ale prenumelor Vladimir si Dmitri) va fi vanduta in principalele librarii din Moscova", a declarat Vladimir Tabak, in cursul unei conferinte de presa.

In timp ce Vova se trezeste la ora 6.45 si face exercitii in fata unei harti a Rusiei, Dima este prezentat pe fondul unui afis al formatiei de rock Deep Purple si cu logo-ul Apple, doua pasiuni afisate ale presedintelui rus.

Cei doi baieti merg impreuna cu tricicleta, joaca badminton si sunt prezentati in birourile lor la Kremlin si la Casa Alba, sediul Guvernului rus.

"Toti copiii rusi ii cunosc pe Vova si Dima. Si multi dintre ei vor pe viitor sa semene cu eroii nostri", afirma autorii intr-un scurt text de prezentare de la inceputul cartii.

Aceiasi autori au publicat anul trecut, tot cu ocazia aniversarii lui Vladimir Putin, o lucrare complet diferita, si anume un calendar erotic pentru care au pozat 12 studente de la o universitate din Moscova, imbracate in lenjerie provocatoare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.