In doar sase zile de la postarea pe Youtube, filmuletul are peste 5,5 milioane de vizualizari. Nu vrem sa va dezvaluim prea multe, pana sa vedeti clipul, insa imaginea idilica a celor doi pusti care zambesc cu gura pana la urechi, dupa primul sarut "pe buze" din viata lor, face toate clickurile.

Desi, la un moment dat, un adult, cel mai probabil mama lui Elliott, Harmony Smith, care se aude din background le spune sa se opreasca din sarutat, acestia continua, in cel mai inocent mod posibil.

Cei doi copii, Elliott and Bowie, se indreapta cu pasi repezi catre titlul de vedetele saptamanii pe Youtube. Videoclipul a fost postat de Harmony Smith, mama baietelului Elliott, care incarca frecvent pe Youtube imagini cu fiul ei in varsta de cinci ani, scrie Huffington Post.

Filmuletul il arata pe Elliott alaturi de Bowie, fetita in varsta de sase ani a unui vecin. Cei doi copii se saruta pe obraz si isi spun unul altuia ca se plac, iar la un moment dat Bowie il saruta inocent pe gura pe Elliott.

"Desi era dragut si inocent, am simtit ca nu este corect ca parinte sa incurajez asta. Nu sunt impotriva afectiunii, insa copiii trebuie sa stie cand este permis si cand nu",
a declarat mama baietelului.

Filmuletul face deja o senzatie pe internet si le-a adus celebritatea celor doi copii. Justin Bieber l-a promovat pe Twitter, site-urile Huffington Post si CBS au scris despre el. Harmony Smith si cei doi copii sunt invitati la "Good Morning America" si emisiunea lui Jimmy Kimmel.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.