Un tata disperat i-a dat fiului sau ulei de canabis pentru a-i reduce din agonia cauzata de o tumoare care ii ameninta viata, iar acum, datorita drogului.. copilul a supravietuit.

Imadiat dupa ce a implinit 2 ani, Cash Hyde a fost diagnosticat cu o tumoare grava la creier, scrie News.com.au.

Timp de sase saptamani doctorii i-au pus gresit diagnosticul, spunand ca are febra. Parintii lui au stiut ca e mai mult de atat.

„Simteam ca imi moare in brate. Trebuia sa il ducem in alta parte.”, a spus tatal copilului.

Dupa o tomografie, doctorii i-au spus ca are o tumoare de 4.5 cm, in zona nervului optic.

Prin operatie doctorii au reusit sa ii inlature numai 10% din tumoare, restul urmand sa o invinga prin chimioterapie.

Parintilor li s-a spus in repetate randuri ca fiul sau va muri, cel mai probabil. Tratamentul a fost atat de dur ca baiatul a suferit de infectii ale sangelui si era atat de slabit incat nu isi putea ridica nici capul.

Tatal baiatului spune ca acesta nu mai avea pofta de mancare de luni de zile, si nu mai mancase mancare solida de mai bine de 40 de zile. Vazand cum fiul lui se stinge, tatal disperat a luat decizia de a-i administra marijuana medicala. Doctorii au refuzat chiar sa discute aceasta optiune cu parintii, asa ca acesta a luat aprobare din alta parte.

El a inceput sa ii dea ulei de canabis copilului, si imediat au inceput sa se vada efectele. „Nu mai mancase de 40 de zile si a fost incredibil sa-l vedem cum mananca o bucatica de branza.”

Doctorii au fost surprinsi. Copilul a trecut si prin ultima faza de tratament iar acum este acasa, vindecat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.